среда, 27 марта 2013 г.

клубы по интересам



Оперна співачка Ганна Нетребко: історія російської Попелюшки.

23 березня в стінах Болградської районної бібліотеки для дорослих (читальний зал), відбулося засідання жіночого клубу«Надія», яке було присвячене, оперній діві, лауреату державної премії Російської Федерації – Ганні Нетребко.
Відкрила захід Каназірська Ольга Леонідівна, бібліотекар читального залу, яка розповіла гостям біографію знаменитої оперної співачки, а про творчу діяльність Ганни Нетребко повідала присутнім заходу випускниця Одеської консерваторії, піаністка Вікторія Макрій, яка розповіла про неймовірні вокальні, музичні і зовнішні даніспівачки. Також були продемонстровані відеозаписи концертів ГанниНетребко, прослухавши які, стає зрозуміло, що співачці під силу будь-який музичний жанр - будь то опера, оперета, ораторія або просто вокальний вечір. Вона дуже сучасна і неймовірно сценічна. Нетребко - одна з найбільш функціональних співачок у світі.
 Заключною частиною заходу стала розповідь бібліотекаря читального залу про досягнення і нагороди великої оперної співачки 21 століття, адже співачці стоячи аплодує "Метрополітен-Опера" і"Ковент-Гарден", Маріїнський театр і Великий. Що може бути більшою нагородою ?!

Комментариев нет:

Отправить комментарий