вторник, 21 мая 2013 г.


Бути здоровим - це стильно, або життя варте того, щоб жити


«9/10 нашого щастя засноване на здоров'ї.
При ньому все стає джерелом насолоди,
тоді як без нього рішуче ніякі зовнішні
блага не можуть доставити задоволення ».
                                       Артур Шопенгауер

Так сталося, що в 21 столітті, здоровий спосіб життя серед молоді, на превеликий жаль, втрачає свою популярність і як правило, молодь починає піклуватися про своє здоров'я, коли його стає мало.
Таким чином, з  метою пропаганди здорового способу життя та профілактики негативних залежностей, кафедрою юнацтва, Болградською районною бібліотекою для дорослих  на базі БОШ № 3, відбулася бесіда роздум «Бути здоровим - це стильно, або життя варте того, щоб жити ». Учням була надана інформація,  про те, до яких наслідків, призводить зловживання алкоголем, курінням, наркоманією, були продемонстровані відео – ролики, діти мали можливість висловити свої думки з цього приводу. На завершення заходу працівники бібліотеки провели розважальну вікторину з цієї теми.
Таким чином, можна сказати, що сучасна молодь, має достатнє уявлення про здоровий спосіб життя, про заходи, що сприяють його досягненню, про згубний вплив алкоголю, куріння та наркоманії. Як кажуть, людина - сама творець свого здоров'я, вона повинна  за нього боротися. Тому з раннього віку необхідно вести активний спосіб життя, гартуватися, займатися, займатися фізичною культурою і спортом, дотримуватися правил особистої гігієни, - словом, домагатися розумними шляхами справжньої гармонії та здоров'я. Здоровий спосіб життя є передумовою для розвитку різних сторін діяльності людини, адже здорова людина – здорова нація.

Комментариев нет:

Отправить комментарий